Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :

“Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan ) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis ) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam.” (Riwayat At-Tabrani)




Monday, September 30, 2013

RAHSIA JUTAWAN RUMAH LELONG - SIFU RUMAH LELONG

Bismillah.. 
Allah humma solli 'ala sayyidina Muhammad, wa 'ala alihi wa sohbihi wa sallim!
 
Salam Hormat,
Aku Baru habis membaca ebook ( SIFU RUMAH LELONG ) yg SANGAT HEBAT dan LENGKAP.. tahniah sifu Shafie Bustan kerana sudi membongkar

Rahsia MENJANA KEUNTUNGAN DARI RUMAH LELONG!!.. 
Klw korang nak menjana keuntungan dari hartanah, pasaran lelongan adalah salah satu lubuk yg mesti korang cuba kerana disini terdapat banyak hartanah yg berpotensi untuk digilap sebagai 
PERMATA YANG BERNILAI!! 


buah tangan dari sifu aku ni korang xboleh lepaskan sebab beliau adalah ikon yg PROVEN SUCCESS dlm arena lelongan ni.. 
dgn bonus tambahan REAL CASE STUDY bagaimana beliau menjana BERPULUH RIBU dari hartanah lelong ni.. 

Tapi sebelum korang mulakan sila pastikan anda melengkapkan diri dengan ILMU..



BannerFans.com

Ramai yang teruja di luar sana apabila
dikhabarkan bahawa rumah lelong mampu
memberi pendapatan lumayan!


Namun tak ramai tau caranya. Malah tak
ada sesiapa yang sanggup kongsikan rahsia
mereka kerana ianya adalah peluang yang
mereka mahu simpan diam-diam.


Ambil iktibar elakkan kesilapan yg dilakukan oleh sahabat yg terpaksa menanggung rugi hangus wang deposit RM5,000 kerana tiada panduan.. 


Hanya RM199 sahaja. Sekali seumur hidup!
Sekali bayar dan selain tu penulis juga akan menjemput semua korang (pembeli) menyertai
"Facebook Group" rahsia sebagai pelabur hartanah di Malaysia ini.
Xrugi korang masuk group nih.. macam2 tips bakal dikongsikan.. 

 YANG PALING BEST.. SESI TT & QnA DENGAN PENULIS!!!



MAKLUMAT LANJUT : SIFU RUMAH LELONG


Tempah sekarang!

Kuota adalah terhad, harga asal RM499 selepas ini!

ikhlas,

MUHD KHAIRULNAWAWI


No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana mengunjungi Blog hartanah ini.
Kami menghargai komen anda!