Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :

“Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan ) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis ) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam.” (Riwayat At-Tabrani)
Monday, June 20, 2016

FOR SALE : 1 Storey intermediate Terrace House, Persiaran Iskandar Perdana 12, 32610, Seri Iskandar, Perak

Assalamua'laikum dan salam sejahtera,

saya ada 1 listing hartanah yang HOT.. Property ni terletak di Seri Iskandar, Perak.
Bersebelahan dengan UiTM Kampus Seri Iskandar.untuk hartanah Teres yang berada di lokasi strategik bersaiz 20 x 70, 1tingkat standard 3bilik dan unit tengah.. Harganya sangat munasabah dan masih boleh dirunding.. Senang disewakan atau dijadikan Homestay kerana faktor lokasinya.. anda boleh rujuk kepada Map yang saya lampir dibawah.


Ok ini detail hartanah


- Leasehold 99yrs
- Size: 20' × 70'
- Near Pintu gerbang Taman Teknologi, Bandar Seri Iskandar
- 3 Bedrooms & 2 Bathrooms- Surround with Banks, Petronas, McDonald Drive-Thru, 7-Eleven, Billion shopping complex, restaurant, Shop, Mosque, Tesco, Econsave & etc.
- Berhampiran sekolah kebangsaan
- Higher Education such as UiTM, UTP, IKBN and etc.
- Entertainment such as Lotus Five Star Cinema, Hotel and etc.
- Government Offices such as Majlis Daerah Perak Tengah, Police, TLDM and etc.
- Located along Ipoh-Lumut expressway
- 20 minutes drive to Ipoh
- 35 minutes drive to Lumut and Pangkor Island


Asking Price: RM 185,000
Khairul (pea 1352)
012-5414096
RPSJ

#seriiskandar
#uitmseriiskandar

Seri iskandar telah melalui fasa pembangunan yang amat pesat bermula sekitar awal tahun 2000 dan boleh juga dikata UiTM Seri Iskandar dan warganya serta Universiti Teknologi Petronas memainkan watak utama menghidupkan Seri Iskandar disamping ianya terletak ditengah2 laluan perjalanan Ipoh - Lumut.
 

Pembangunan hartanah amat pesat hasil daripada permintaan yang menggalakkan kerana faktor seperti lokasi, pertambahan populasi, kemudahan2 yg ada.. perancangan pembangunan yang tersusun.. akses yang baik dan pelbagai lagi.

Kini telah terdapat pelbagai kemudahan yang memberikan kesenangan dan keselesaan kepada penduduk setempat.. antaranya kita ada kemudahan pengangkutan awam, pasaraya seperti TESCO, BILLION, Econsave.. kedai2 yang menawarkan pelbagai keperluan, Masjid, pusat textile, pejabat kerajaan, restoran makanan segera dan pelbagai lagi!


Asking Price: RM 185,000
Khairul (pea 1352)
012-5414096
RPSJNo comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana mengunjungi Blog hartanah ini.
Kami menghargai komen anda!