Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :

“Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan ) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis ) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam.” (Riwayat At-Tabrani)




Tuesday, January 24, 2017

PANAS!! EBOOK HOMESTAY KONTENA by Sifu Shafie Bustan

Belajar dari Pengalaman Sebenar bagaimana Pengusaha Homestay Mulakan Bisnes Homestay Dari "Kontena Terpakai"

KLIK SEKARANG : DAPATKAN EBOOK DVD HOMESTAY KONTENA DISINI!!

Di Malaysia, pelancongan merupakan antara industri kedua tertinggi yang menjana pendapatan negara. Malaysia juga merupakan antara negara yang paling tinggi kadar cuti umum. Nah tengok je kalendar yang kami tunjukkan di bawah. Tengok saja masa cuti sekolah, kebanyakan tempat tumpuan pelancong mesti sesak penuh dengan orang ramai kan?

KLIK SEKARANG : DAPATKAN EBOOK DVD HOMESTAY KONTENA DISINI!!

Ramai pelancong yang menghadapi masalah penginapan ketika ini, "Full Booking", "Dah ditempah awal-awal" dan bermacam lagi jawapan diberikan terutamanya ketika Cuti persekolahan atau cuti perayaan. Pelanggan tiada pilihan lain dan terpaksa Pasrah dengan rate yang tinggi !!! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jadi inilah peluang anda menjana pendapatan yang lumayan dari perusahaan HOMESTAY KONTENA!! 


Dapatkan EBOOK dan belajar step by step bisnes HOMESTAY KONTENA dengan sifu SHAFIE BUSTAN

EBOOK INI KHAS UNTUK ANDA YANG :
  1. Berminat nak bina kontena sendiri tapi tak tahu macamana nak mula.
  2. Ingin tambah sumber INCOME selagi gaji bulanan. 
  3. Tiada idea langsung tentang pembinaan kontena second hand.
  4. Ingin mendapatkan gambaran dan perancangan awal bagaimana nak membina.
  5. Tercari-cari supplier kontena.
  6. Berhajat nak buat homestay dengan kos yg rendah dan material yang patut digunakan. 
  7. Tak tahu cara nak manage HOUSEKEEPING
  8. Tak tahu cara nak mula usahakan bisnes homestay, boleh dapatkan real case study


KENAPA ANDA MESTI BELI EBOOK INI :
  1. Panduan lengkap A to Z bagaimana menguruskan bisnes Homestay
  2. RAHSIA sebuah Homestay berjaya
  3. Perancangan, reka bentuk, pengurusan, pemasaran, costing, dan macam2 lagi  
  4. Efektif dan berkesan bagi rujukan anda
  5. Sebagai panduan dan idea kepada anda yang baru nak mula
  6. Bagi yang beli ebook ini , anda juga akan menyertai Support Group Facebook sebagai BONUS.

KLIK SEKARANG : DAPATKAN EBOOK DVD HOMESTAY KONTENA DISINI!!




1. Ebook Tips Penjagaan Swimming Pool

2. Group Support FB


KLIK SEKARANG : DAPATKAN EBOOK DVD HOMESTAY KONTENA DISINI!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana mengunjungi Blog hartanah ini.
Kami menghargai komen anda!