Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :

“Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan ) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis ) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam.” (Riwayat At-Tabrani)
Tuesday, April 28, 2015

Bismillah... Cabaran baru bakal bermula..


Coming May 2015..

Alhamdulillah.. kini beberapa hari sahaja lagi saya bakal meninggalkan pejabat JPPH Shah Alam.. Banyak pengalaman sepanjang lebih kurang 7 tahun saya berkhidmat dengan Kerajaan.. Terima kasih kepada semua rakan2 yang membantu saya semasa saya didalam perkhidmatan..

Tidak dilupakan juga kepada kedua Ibu dan bapa saya, Guru2 saya semasa saya di UiTM (Seri Iskandar dan Shah Alam) yang telah mendidik saya hingga ke saat ini.. Juga tidak dilupakan kepada bos2 saya yang membimbing saya selama hari ini.. Semoga Allah membalasa budi baik kalian..Setiap pertemuan pasti adanya perpisahan.. kini sampai lah masa nya aku berhijrah.. Untuk mengejar apa yang dicita2kan.. Mohon kemaafan atas segala salah dan silap saya ya..Insyaallah... New adventure.. more and more learning.. more networking.. more happiness.. more success.. more investment.. 
 

Salam ukhwah fillah.. Mohon tunjuk ajar semua ya..

Salam Kasih.. salam sayang..
MKNK

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana mengunjungi Blog hartanah ini.
Kami menghargai komen anda!